Om Haven På Taget

Haven På Taget har en ambition om at gøre op med myten, at det kræver helt særlige evner at få planter til at gro, og at det dermed kun er folk med grønne fingre forundt at kunne gro smukke blomster i krukke eller bed. Haven På Taget vil gøre udsøgte blomster nemt og ligetil. Så alle, for en overkommelig pris og indsats, kan sætte egne blomster i vaser, og måske endda sprede glæden til andre, med en hjemmelavet buket.

Her på siden kan du købe udsøgte blomsterløg og få inspiration og vejledning til indretning af din have eller dit uderum Om efteråret kan du købe løglasagner; en løgblanding med forårsblomster, der plantes indtil nytår og blomstrer smukt i krukker hele foråret. Fra slut oktober har jeg vidunderlige kæmpeløg til vinterblomstring i din vindueskarm og i foråret har jeg smukke sommerløg og knolde til din altan eller bed, som giver overdådige blomster fra sommer og langt ind i efteråret. Med andre ord – blomsterløg året rundt!


Blomsterløg er yderst taknemmelige, de kommer altid op og kræver ingen synderlig pleje. Jeg er mest til de vilde og særlige løg, nogle vil nok kalde dem dekadente og svulstige – men det er lige præcis det jeg søger efter, når jeg finder løg til sæsonen – de løg der giver blomster, som i sig selv er en skulptur, og som er udtryksfulde og betagende i alle stadier; som knop, fuld udsprunget og i forfald.


Haven På Taget har efterhånden en bred og kontinuerligt voksende portefølje af havedesign fra klassisk til moderne, kysthaver, samt gårdhaver, altaner og tagterrasser. Vi designer også funktionelle smukke uderum til erhvervskunder. Gennem de senere år har vi designet og udført haver og tagterrasser for bl.a. GANNI, HAY og Skagerak. En rød tråd i vores tilgang er at hjælpe med at få skabt poetiske, sensuelle rum med plads til frodighed, insekter og skønhed. Vi anbefaler kun robuste planter og følger bæredygtige principper. Fordi vi ved, at en have, der er skabt i pagt med naturen, behøver mindre pleje senere hen.